Evenementen

U wilt als bestuurslid van een oldtimer-club of automerk-club eens een leuk kleinschalig evenement houden, of zelfs een traditie daarin opbouwen ? Ook dat kunnen wij op een van onze kasteel- en landgoedlocaties voor u organiseren zodat u er geen omkijken naar heeft en zelf ten volle zorgeloos van het evenement kunt genieten.

Voor het laten organiseren van een nieuw evenement of overdracht van de organisatie van een bestaand evenement kunt u met ons contact opnemen via een van de opties zoals genoemd in de Contact-pagina.

Oldtimer-beurzen voor sportclassics

Casteel Connoisseur Classics gaat in samenwerking met Libéma (o.a. verhuurder van evenementenhallen) oldtimer-beurzen in de IJsselhallen te Zwolle verzorgen, voor sportieve uitvoeringen van auto's en motoren (met bouwjaar minimaal 30 jaar geleden).

We hebben voor de eerste CCC Sportclassics beurs (19 + 20 mei 2018) de 1.660 m2 grote Meerhal alvast gereserveerd voor het plaatsen van deze prachtige sportclassics, en ook stands met overige zaken (lifestyle-producten, schaalmodellen, gereedschappen, oldtimer-taxaties, oldtimer-verzekeringen en dergelijke) zijn van harte welkom. Optioneel kunnen daarnaast de 709 m2 grote Hanzezaal en de 514 m2 grote Suyderseezaal nog ingeschakeld worden, plaats genoeg dus ! Tevens zal de IJsselbar geopend zijn voor het verkrijgen van hapjes en drankjes, is in de Meerhal ook een zit-terras voor beursbezoekers aanwezig en vinden er doorlopend live- optredens van het Moon About trio plaats (golden oldies hits en verzoeknummers, zowel op het muziekpodium als bewegend tussen het publiek ! ).

Vrijdag 18 mei 2018 is de opbouwdag voor standhouders en voor het brengen en plaatsen van de sportclassic voertuigen en overige stands (extra optie : zaterdag 19 mei vanaf 08.00 uur tot uiterlijk 09.45 uur). 

Voor meer informatie en offertes voor stands kunt u mailen naar casteelclassics@xs4all.nl of bellen naar 0573-257331 / 06-41704232. 

Voor de tekst in de evenementen-agenda van het IJsselhallen Event Center kopieer de link hieronder en plak deze in uw browser-zoekbalk :

https://www.ijsselhallen.nl/evenement/ccc-sportclassics-beurs/