Lezingen dr. Vincent van der Vinne

Tijdens de herfst- en winterperiode wilt u natuurlijk ook graag met uw hobby bezigblijven en daarin zoveel mogelijk interessante zaken beleven. Wij organiseren daartoe lezingen, als Powerpoint-presentaties kleurrijk verzorgd door in de klassieker-wereld bekende gastsprekers en te houden op onze prachtige veilinglocaties. 

 

U kunt nu inschrijven voor lezingen door de heer dr. Vincent van der Vinne, met als onderwerp de waardebepaling van klassieke auto's en het kiezen van bepaalde klassiekers als belegging. Deze lezingen worden op vrijdag- of zaterdagmiddag gehouden, op nog nader te bepalen data. Bij inschrijven kunt u eventueel uw voorkeur voor een bepaalde datum en/of een onzer locaties kenbaar maken, wij houden u op de hoogte van alle opties.

 

Het betreft een interactief gebeuren, u kunt ook vragen stellen. De duur van elke lezing is circa 1,5 uur (incl. korte pauze). Ook bestaat de mogelijkheid bij een gesigneerd exemplaar van de engelstalige versie van het boek "De auto als belegging" bij ons te bestellen (auteur dhr. Van der Vinne). De retailprijs van dit boek bedraagt € 139,95 en u ontvangt als gast hierop een korting van € 40,00.

 

Inschrijfgeld € 60,00 per persoon en per lezing (inclusief koffie/thee/gebak). Per lezing is plaats voor maximaal 40 bezoekers. Graag aanmelden via ons mailadres casteelclassics@xs4all.nl onder vermelding van uw naam, het aantal personen en eventuele voorkeuren voor bepaalde data en locaties. Bestellen van het door de auteur gesigneerde boek "Investing in cars" kan daarbij tevens worden aangegeven.

 

Lezingen Hans Kloos

Echt of namaak : replica, samengesteld of echt nep ? Vervalsingen in de klassieker-wereld en het nut van zaken zoals een FIVA ID card of autopaspoort vormen de onderwerpen van lezingen welke de heer Hans Kloos (Kloos Classics, Haarlem) voor u als gast zal verzorgen. 

 

Het betreft een interactief gebeuren, u kunt ook vragen stellen. De duur van elke lezing is circa 1 uur en 20 minuten (incl. korte pauze). Ook deze lezingen worden steeds op een vrijdag- of zaterdagmiddag gehouden.

 

U kunt u zich aanmelden via mailadres casteelclassics@xs4all.nl met vermelding van uw naam, het aantal personen en eventuele voorkeuren voor bepaalde data en locaties. Wij informeren u vervolgens over de gekozen data.

 

Inschrijfgeld € 45,00 per persoon en per lezing (inclusief koffie/thee/gebak). Per lezing is plaats voor maximaal 40 bezoekers.